120 woorden, Write on thursday WOT

Nieuwsgierig #WOT 41

Iedere donderdagmorgen, wanneer ik de PC opstart, ben ik nieuwsgierig naar het WOTwoord. Ik neem dat tot me en gun me enige tijd om het op me in te laten werken. Daarna verschijnt er een blogje van exact honderdtwintig woorden.
Gisterochtend kon mijn nieuwsgierigheid niet bevredigd worden, er was geen WOTwoord. Uiteindelijk heb ik, om aan mijn zelfopgelegde verplichting te voldoen een ander onderwerp gekozen. Een belangrijk onderwerp waarvan ik hoop dat het bij de lezers meer dan alleen nieuwsgierigheid oproept.

Gistermiddag kwam dan uiteindelijk toch de wekelijkse opdracht los. Maar omdat ik het verhaal over De Zilverboom toch wel even een dag bovenaan wil laten staan publiceer ik deze keer de WOT een dagje later, een WOF dus eigenlijk.

Advertenties

12 gedachten over “Nieuwsgierig #WOT 41”

  1. Ach maakt niet uit toch… het staat er met een woord dat is opgegeven op donderdag. Bij mij is het trouwens meer op vrijdag dan op donderdag, donderdag = gedichtendag en dat was er bij mij het eerst. Mooie bijdrage @->–

  2. Het is alleen Karin’s opdracht om ons op donderdag te voorzien. Daarna heb jij gewoon tot de volgende #WOT om er iets mee te doen… Maar ja, gewoontedieren als wij zijn willen wij graag des ochtends het woord om nog dezelfde dag te vlammen. Soms kan dat dus gewoon niet…

    1. het gaat erom waarnaar je nieuwsgierig bent. Als dat ziekelijke belangstelling is naar alles wat je buren uitvreten dan is het voor mij geen goede eigenschap. Maar als het om leergierig gaat wel natuurlijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s