Waldorf

Ik mag graag enige ironie in mijn opmerkingen leggen. Dat het een soort van humor is die niet iedereen (direct) begrijpt neem ik dan maar op de koop toe.
Toen de Muppetshow vanuit de Verenigde Staten naar ons land overwaaide werd mijn bijnaam al snel Muppet, een bijnaam die ik mocht delen met een collega met wie ik ook de ironie deelde. U begrijpt het, we namen het als een geuzennaam. Niet in de laatste plaats omdat men met Muppets doelde op de heren Waldorf en Statler, de hoogbejaarde mopperkonten die vanuit hun loge de show van welgemeend en deskundig vernietigend geestig commentaar voorzien.
Ik werk nu al jaren niet meer maar sinds kort maak ik wederom naam, nu als Waldorf.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

2 thoughts on “Waldorf”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s