Los, #WOT33

“Wie maakt me los?”

Voor de marktkoopman zit de werkdag er zo goed als op. Wat niet meer verkocht wordt kan de container in. Zo gaat dat met verse groente.

“Wie maakt er wat van los?”

Dankjewel, Karin, een WOT-woord dat een heleboel los kan maken. Hoe complex kan ik het bedenken? Mijn gedachten lopen iedere keer vast. Ieder nieuw aspect maakt het erger. Een echte gordiaanse knoop, doe daar maar wat mee. Volledig verstrikt in mijn gedachten, naarstig op zoek naar een oplossing voor het probleem, eh, sorry, de uitdaging. Trekken aan het ene eind, peuteren aan het andere. Andersom dan maar? Het is in ieder geval het proberen waard. En dan, zonder ook te weten hoe LOS, eureka!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

14 gedachten over “Los, #WOT33”

  1. Uiteindelijk heb je jezelf dan toch bevrijd. Van vast naar los? Dat vraag ik me af. Wilde je van je ‘gedachtengroenten’ af/los? Soms is het namelijk wel fijn om in je hoofd te konkelen. Maar misschien waren deze gedachten wel niet aangenaam…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s