Fietsfile

Het is te mooi weer om achter de pc te zitten. Vandaag dus maar eens een keertje geen blog. We sluiten achteraan in de fietsfile op de Veluwe. We zoeken vandaag plekjes op overvolle terrasjes, kortom, we gaan alweer buiten spelen. Voor mij vandaag geen computer, Voor mij vandaag geen smartphone, hoewel, dat zou misschien nog kunnen op een verloren moment. Morgen hopelijk tijd voor Marokko op Maandag (MoM) maar ook dat is maar de vraag. Ach, anders wordt het voor een keer een MoD.
Ik begrijp dat het weer vanaf dinsdag toch iets minder wordt. Overigens moet ik dan wel aan mijn #keerpunt verder, Theo begint al ongeduldig te worden, heeft weinig begrip voor drukke pensionado’s. Vier het leven, doe ik ook.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

2 gedachten over “Fietsfile”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s