De hitte de baas

Vanmiddag staat de Schoonhovense start van de campagne ‘de hitte de baas‘ van het Nederlandse Rode Kruis op het programma. Het gaat om voorlichting aan ouderen hoe om te gaan met warm weer. Een beetje hittegolf doet de sterftecijfers fors stijgen. Het Rode Kruis, afdeling Schoonhoven e.o. organiseert deze actie in samenwerking met de Stichting SWOS.
Aan de hand van sketches worden de verschillende gevaren en de daarop te nemen maatregelen uitgelegd. Via ouderenbonden, seniorenorganisaties, huisartsen en fysiotherapeuten en in zorgcentra en andere concentraties senioren wordt de doelgroep bereikt.
Gezien de weersverwachting voor vandaag trek ik maar een lekkere trui aan!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “De hitte de baas”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s