Collectieve inkoop energie

Ik heb mij zojuist ingeschreven voor de Collectieve Inkoop Energie van Vereniging Eigen Huis. Waarom? Omdat ik graag een lagere energierekening wil. Deelnemers van de vorige Collectieve Inkoop Energie besparen namelijk zo’n 250 euro per jaar.

Je kunt jezelf vrijblijvend inschrijven en je beslist zelf of je het persoonlijke aanbod accepteert. Zo niet, dan loopt je huidige contract gewoon door. Doe je het wel, dan ziet Vereniging Eigen Huis erop toe dat de overstap vlekkeloos verloopt. Ook als je niet lid bent van Vereniging Eigen Huis kun je meedoen.

Ik zou zeggen, doe ook mee. Samen krijgen we namelijk een nog scherper aanbod voor groene energie. Inschrijven kan tot en met 7 mei

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

4 gedachten over “Collectieve inkoop energie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s