De reünie

Het kwam zomaar ter tafel, volkomen uit het niets gevallen. Zoiets gebeurt vaker, vooral bij borrelpraat. Je doet het zelf of anderen zijn je voor. En het grillige patroon herhaalt zich. Een bepaald woord, een zinnetje verleidt je tot een door de ander niet bedoelde associatie en het gesprek neemt een onvoorziene wending. Zo ook vandaag weer. Waarover het ging? Geen idee. Hoe we ertoe gekomen zijn? Niet terug te vinden. Hoe het verdere gesprek verliep? Lekker belangrijk! Wat wel belangrijk was? Het was gezellig, we hebben met zijn allen genoten van elkaar, bij gekletst over van alles.
De jaarlijkse reünie van oud-medewerkers van ASR was, mede dank zij de uitstekende verzorging van het NBC in Nieuwegein weer een feest!

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

6 gedachten over “De reünie”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s