Ontwikkeling

Ik ben een groot bewonderaar van het werk van Vincent van Gogh. De manier waarop hij gegroeid is als schilder, zijn ontwikkeling van donker naar licht, van realistisch naar abstract (zijn laatste werken zijn een bron van inspiratie voor de abstracte kunst van een halve eeuw later). Maar hij is niet meer van deze tijd. Want wees eerlijk, anders had hij de boer die op zijn spa of riek leunt wel een mobieltje in de handen gegeven. Even een sms-je naar huis, ‘schat, ik ben wat later maar zet de jenever maar vast koud’.

Advertenties

Gepubliceerd door

carel de mari

Tot 2005 was ik werkzaam als productontwikkelaar en projectleider in verzekeringsland. Het moet daar geweest zijn dat ik getraind werd in het kort en bondig schrijven van notities en brochureteksten. Nu heb ik de grootst mogelijke moeite een verhaal in meer dan 1000 woorden te vertellen. Maar een verhaal vertellen, dat moet ik! In eigen beheer gaf ik eerder uit "Marokkaans koken en andere verhalen" (zie mijn weblog) en in de verhalenbundels "Adrenaline" en "30 Openbaringen" staat ook een bijdrage van me.

8 gedachten over “Ontwikkeling”

  1. aan ou de eer een modernere versie te schilderen 😉
    ik hou van vincents werk, al vanaf de eerste keer dat ik iets van zijn werk zag: natuurlijk de zonnebloemen, met tekenen op de mavo, was toen denk ik 13

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s